Chique kersentaartje met banketbakkersroom en verse kersen

Chique kersentaartje met banketbakkersroom en verse kersen

Wil je een keer uitpakken met fantastische luxe kersentaartjes? Dan is dit recept iets voor jou. Of het nu kerst, je verjaardag of gewoon een heerlijke zomerse dag is; deze luxe kersentaartjes gaan er altijd wel in. Bovendien zijn ze super makkelijk te maken als je kant-en-klare gebaksschelpen en banketbakkersroom gebruikt. Voor de extra foodie onder ons die maakt natuurlijk elk element helemaal zelf. Zo is er genoeg uitdaging voor iedereen.

 

Ingrediënten (6 taartjes)

  • Gebaksschelpen              6 stuks kant en klaar of zelfgemaakt
  • Banketbakkersroom         1 zakje Dr. Oetker of zelfgemaakte 500 gram
  • Poedersuiker                    paar eetlepels
  • Kersen                             1 doosje mooiste kwaliteit

 

Bereiding

  1. Maak als eerste de banketbakkersroom volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat even opstijven in de koelkast.
  2. Was de kersen en ontpit deze.
  3. Maak de chique kersentaartjes op door de gebaksschelpen te vullen met de banketbakkersroom.
  4. Doe de kersen als laatste op de taartjes en maak ze af met een laagje gezeefde poedersuiker.
  5. Serveer direct.